Nejnovější recenze ze sekce Vodítka pro psy
- Flexi vodítko nám vyhovuje i díky délce 8m.
Vodítko funguje spolehlivě.
- dobrá cena a kvalita
neví o žádné nevýhodě
- Vyber barev
- Spolehlivost
- Velikost
Vyhovuje.
Stopovačka tak akorát pro malé pejsky
S poutkem na konci
Velká spokojenost
- Skvělé vodítko, vyrobeno podle přání
- Kvalitní
Koupil jsem délku 4m, dvě vodítka pro dva psy. Možná by do ruky nakonec stačila délka i 3m, ale naučil jsem se venčit s vodítky připnutými kolem těla(což část délky ubere), je to pohodlné, takže nakonec 4 m byla dobrá volba. Vodítko je i na svoji délku lehké, je pevné a nepruží, tak jak je udáváno v popisu. Posuvný systém poměrně hezky drží, i když pokud pes tahá, mírně se pomalu utahuje, ale v mém případě drží dva neposedné mladé 20kg psy, takže chápu, a snadno se posune zpět do původní polohy i během venčení na těle. Mám vodítka krátce, ale vypadá to, že se nijak zvlášť nešpiní a budou se snadno čistit. Jen je potřeba pořádně utáhnout a hlídat šroubovací karabinu (na straně "u člověka"), závit má tendenci se pomalu povolovat a stalo se mi, že se mi samovolně otevřela - nedotáhl jsem karabinu, když mi vodítka přišla. Oceňuji velký výběr barev. Vodítko doporučuji, jsem spokojen.
super
- Super cena.
Kvalitní a pevné.
- Pohodlné na ruku v poutku
Nevím zda je to koupeným kusem, ale přezka se při záběru psa vyhákla a nevím proč. Možná slabá pružina.
Tento stopovací popruh se velmi hodí při výcviku psa i na procházkách v přírodě, protože umožňuje zvířeti, které ještě spolehlivě nereaguje na příkazy k návratu, větší možnost pohybu, než běžné krátké vodítko.
- Toto vodítko M- 5m je lehké a tiché (větší 8m co máme je příliš hlučné při odvíjení / navíjení a při zamknutí děsně nahlas klepe)
Vyhovuje. Dobrá cena.
- kupuji pravidelně
- vyhovuje mi délka i provedení
- vydrží několik let, pokud ho po dešti vyrolujete a necháte vyschnout
- Nízká hmotnost, funkčnost
- Máme 1 rok jezevčíka a čtvrté vodítko
pohodlny a skvele funguje, voditka se nezamotavaji
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »