Nejnovější recenze ze sekce Vodítka pro psy
- Nejgeniálnější vodítka, která jsem pro své psy kdy měla. Jednoduché nastavení pomocí uzlů funguje skvěle, délku si lze variabilně uzpůsobit během pár vteřin. Materiál je kvalitní a vodítka i dobře vypadají.
Trixie Vodítko Classic New páska
Přidáno: 24. dubna 2024
(naposledy upraveno 24. dubna 2024)
Zakoupeno v PytelGranuli.cz
- Kvalita
- Vodítko je lehké, skladné, dostatečně dlouhé
- Možnost zvolit si vlastní vzhled a parametry je super, v ostatních e-shopech jsem vodítko přesně podle svých představ nenašla
- Dobrá cena
- Nastavitelná délka přepínání
Vodítko je přesně takové, jaké jsem chtěla. Doufám, že materiál dlouho vydrží, zatím ho používám asi 14 dní.
Výběr z nabídky je problematický,protože výrobce neudává u jednotlivých velikostí rozsah hmotnosti psa.Vybrat tak lze jen odhadem.
- Kvalitka
- Pohodlné do ruky
- Udržela by i medvěda ;)
- Design
Jsem naprosto spokojená, kvalitní provedení, supr do ruky, vypadá pěkně
jsem s tímto vodítkem spokojený
Masivní, ale ne těžký do ruky. To co je potřeba pro jistotu ovládání. Pro větší psy doporučuji. Celá délka pevný pasek.
Kvalitní pevné vodítko
- Perfektně zpracované lanové vodítko. Toto navíc s reflexním proužkem. Karabina je to, co jsem dlouho hledala.
- Nic. Snad jen to, že jsem si z té přehršle barev nemohla dlouho vybrat, které se mi nejvíc líbí :-D To je jako v restauraci, kde máte jídelní lístek na 10 stran a nevíte, na co máte chuť. :-)))))
Můžu vřele doporučit. Vodítko je skvělé. Délka 4m je to, co jsme hledala. Karabina je úplně "nejvíc". Spolehlivá a bezpečná. Vodítko se skvěle drží v ruce, nebo ho "hodím na sebe" a mám volné ruce i přes to, že moje stafordka má stále "volnost" v pohybu. Doporučuji.
- Kvalitní
- už v minulosti jsem podopbný výrobek v Lidlu zakoupila a byla jsem velmi spokojena
- Rychlé vyřízení objednávky
FLEXI Vodítko Safari zebra lanko
Přidáno: 15. dubna 2024
(naposledy upraveno 15. dubna 2024)
Zakoupeno v petshopjihlavska.cz
Krásně
- kvalitní, funkční
Kvalitní, funkční
Asi nejlepší
- Pekne, spolehlive
- délka lanka,takže má pes více volnosti
- přesně splňuje mé představy
Funguje za tu cenu je super